MediaLink

MediaLink 2.50

Verbind je PS3 met je Mac

VOOR

  • Eenvoudig in gebruik
  • Stream bestanden van Mac naar je PS3
  • Ondersteunt iTunes artwork

TEGEN

  • Aparte indexering muziek

Excellent
9

Met MediaLink leg je een verbinding tussen je Sony Playstation 3 en je Apple computer. Zo stream je alle multimedia naar je spelcomputer.

Zit je dikwijls achter je PS3 en heb je ineens zin om een film te kijken? Met MediaLink op je Mac is dat totaal geen probleem. Je gaat naar het videomenu en daar zie je een link naar je computer. Je opent je film en kijkt het vanuit je luie stoel. Veelal is het beeldscherm waar je PS3 op aangesloten staat van een betere kwaliteit dan je Macs monitor. Ook je muziek in iTunes stream je eenvoudig naar je spelconsole. MediaLink is overigens eenvoudig in het gebruik; je hoeft niet te stoeien met onduidelijke instellingen.

MediaLink heeft wel een eigen manier van je muziek indexeren. Je selecteert een artiest, dan een album en dan krijg je alsnog liedjes te zien van andere artiesten die eventueel op dat album staan. Wil je dus echt alleen naar die muzikant luisteren, dan zul je op je Mac je lijst moeten aanpassen alvorens het met MediaLink te streamen.

Een PS3 verbindt zich even makkelijk met het internet als een Mac. Dankzij MediaLink leg je zelfs een netwerk tussen je Apple-systeem en je Sony spelcomputer. Alles wat je op je Mac hebt staan bekijk en -luister je zo eenvoudig met je Playstation.

MediaLink ondersteunt de volgende formaten

MP3, WMA, WAV, MPEG1, MPEG2, MPEG4, H.264, AVI, WMV & ASF, DIVX, JPEG, GIF, PNG, TIFF, BMP and more.

Meeste downloads Servers voor mac

Meer
MediaLink

Download

MediaLink 2.50

Beoordelingen about MediaLink